ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στολισμός Γάμου

Από την πρώτη στιγμή που δύο άνθρωποι αρχίζουν να σχεδιάζουν τον ονειρεμένο γάμο τους, τα λουλούδια είναι αυτά που παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον στολισμό του μυστηρίου αλλά και του τραπεζιού. Τα περισσότερα στηρίζονται επάνω στο χρώμα των λουλουδιών που θα επιλέξει το ζευγάρι, από τα πέπλα έως και τα γλυκά.
Το κάθε λουλούδι έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα και εμπνέει τόσο εμάς όσο και τους πελάτες μας να δημιουργήσουμε μαζί συνδυασμούς ξεχωριστούς που θα ταιριάξουν καλύτερα σε αυτό που έχουν ονειρευτεί.
Μπορείτε να δώσετε μία πιο minimal πινελιά επιλέγοντας δύο ψηλές ελιές στην είσοδο ή αν έχετε μία πιο maximal αισθητική, μπορεί να φτιάξετε ακόμη και μία ολόκληρη ανθισμένη καμάρα απ’ όπου θα περάσετε για να φτάσετε στο γάμο σας!

Το Flower Center θα είναι ο βοηθός σας να ζήσετε την ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής χωρίς άγχος και με πολλή χαρά! Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να σχεδιάσουμε μαζί τον στολισμό που έχετε φανταστεί..

Επικοινωνηστε μαζι μας

Στολισμός Βάπτισης

Η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του παιδιού σας είναι μία γιορτή που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!
Μετά τα τόσα χρόνια εμπειρίας μας, μπορούμε να πούμε πως ο σχεδιασμός της βάπτισης είναι μία ιεροτελεστία για εμάς όσο και για τους γονείς του μωρού. Ο στολισμός τείνει να έχει μια πιο παιχνιδιάρικη νότα χωρίς όμως να φαίνεται υπερβολικό.

Μία όμορφη ιδέα είναι να ταιριάξετε το μήνα της γέννησης του μωρού σας με το αντίστοιχο λουλούδι που ανθίζει εκείνη την εποχή. Ζητήστε το μας!

Με το Flower Center στο πλευρό σας, θα απολαύσετε τη βάπτιση του παιδιού σας μέσα από όμορφες δημιουργίες, χρώματα και μυρωδιές που θα ξεχωρίσουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να σχεδιάσουμε μαζί τον στολισμό που έχετε φανταστεί.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Στείλτε στους Αγαπημένους σας

Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Ελλάδα, παράδοση την ίδια ημέρα! Στο ανθοπωλείο μας θα βρείτε κάθε ημέρα, εντυπωσιακά μπουκέτα με φρέσκα λουλούδια, ώστε να διαλέξετε εκείνο που σας εκφράζει!

Ειδικές Περιστάσεις

To flower center καλύπτει κάθε εκδήλωση την οποία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, δίνοντας φρεσκάδα και ζωή στον χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας