Τρόποι Πληρωμής

Το flower-center.grσας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

  1. Με Αντικαταβολή / μετρητοίς
    Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Χανίων  και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα.
  2. Με Πιστωτική κάρτα
    Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover, όπως επίσης και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα flower-center.gr είναι απόλυτα ασφαλής. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα Πολιτική απορρήτου. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Εάν η κάρτα σας υποστηρίζεται από το πρόγραμμα άτοκων δόσεων, αφού συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας, θα εμφανιστεί σχετική επιλογή για το πλήθος των δόσεων που επιθυμείτε.
  3. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)
    Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, ως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας

 ALPHA BANK

GR5401406680668002002004784

668002002004784

BIC : CRBAGRAA

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR6801727580005758066275823

5758066275823

BIC : PIRBGRAA

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ

 

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα (“OUR”, όχι “SHA”) και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται στο νόμισμα τιμολόγησης του καταστήματός μας (EUR), ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάποιο άλλο νόμισμα για την απεικόνιση των τιμών του καταλόγου. Στην περίπτωση αυτή, το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε EUR αναγράφεται κάτω από το γενικό σύνολο στο νόμισμα που έχετε επιλέξει.